Jedzenie z gorącego kamienia

03-12-2020

KLUCZ DO UDANEJ RESTAURACJI – STEAK ROCK

Stek z kamienia to danie, które wyróżni Twoją restaurację na tle konkurencji – bez względu na to czy chcesz mieć w swoim menu najlepszego steka z polędwicy z autorskimi wykwintnymi sosami Twojego szefa kuchni czy też soczystego steka z frytkami z batatów -  wszechstronność produktów STEAK ROCK pozostawi pod wrażeniem Ciebie i Twoich gości.

Stek na kamieniu to danie inne niż wszystkie. Danie, w którym masz możliwość przygotować swojego steka dokładnie tak jak lubisz. Estetyka  produktów STEAK ROCK zapewni dodatkowe doznania – nie tylko wizualne. Smaku smażonych steków na gorącym kamieniu nie da się porównać z niczym innym, smaku doskonałego mięsa w połączeniu z odrobiną soli, sosami , wybranymi dodatkami – to danie otwiera kubki smakowe  na zupełnie innej płaszczyźnie. Oferta steków na kamieniu w Twojej restauracji sprawi  wrażenie wyjątkowości, które docenią klienci.

Steki na kamieniu to nie tylko wyjątkowe doznania kulinarne, ale również zdrowy i świeży sposób na przyrządzanie potraw w restauracji lub domu. Wysoka temperatura z kamieni STEAK ROCK sprawia, ze mięso lub ryba smaży się we własnych naturalnych sokach co oznacza, ze dodatkowe oleje czy tluszcze są zbędne i dzięki temu to rewelacyjna alternatywna dla wielu tradycyjnych metod smażenia czy gotowania.

Położenie pięknego kawałka steka czy ryby na rozgrzanym kamieniu od STEAKROCK sprawia, że produkt zachowuje naturalny smak i soczystość, a wybrany kawałek nie kurczy się.  Wszystko to składa się na świeżą i zdrową alternatywę o niezrównanym smaku, która z pewnoscią sprawi, że Twoi klienci wrócą po więcej.